Design That Exudes Warmth and Character

This project retains and restores the original frontage while adding a rear addition with three levels of new living space. Conceptually, the design deals with the intersection of the old and the new through differing modes of visual connection and threshold. The built form responds to other human and environmental factors through a courtyard and pavilion configuration, maximising sunlight, ventilation, vistas and relationships with native landscaping. The program of the home was developed around the lifestyle of the clients’ young family, incorporating numerous modes of social, working, and living areas as well as integrating art and other sentimental objects into a design that exudes warmth and character. via


评论
热度 ( 1 )

© 『设计源自生活』Design TU | Powered by LOFTER